Hoxha nga Peja Enes Goga: Ja kush janë gomarët e Drenicës, Malishevës dhe Prishtinës! (Video)


Hoxha nga Peja, Enes Goga në një nga ligjëratat e tij, duke shprehur respekt të madh për Komandantin Legjendar Adem Jashari, i ka ofenduar rëndë personat që e konsiderojnë të shenjtë Prekazin e Jasharajve, duke ju thënë “Gomarë”
Goga, duke i quajtur “gomarë” personat që sipas tij e kanë konsideruar si të shenjtë vendin në të cilin u fliua Komandanti Legjendar Adem Jashari me familjen e tij, pohon se i takojnë, Prishtinës, Malishevës e Drenicës.
“Ata që thonë se kibla e Kosovës, është Drenica, ata janë gomarët e Drenicës, Malishevës e Prishtinës” ka thënë Goga.
Ndiqni më poshtë ligjeraten e tij të plotë:

 

http://gazetalajm.net/hoxha-nga-peja-enes-goga-ja-kush-jane-gomaret-e-drenices-malisheves-dhe-prishtines-video/

One comment

  1. Hoxha i Pejes eshte si mushka ( biri gomarit) .Te ofendosh Drenicen ke ofendue Asdem Jasharin,te ofendosh Adem Jasharin-ke ofendue kosoven e mbar kombin shqipgtar

    Like

Lë koment:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s