Ekskluzive: Gjurmë Shqiptare – Ilirët e Ulqinit (video)


gjurme-shqiptare-iliret-e-ulqinitTë vërtetat e qytetit të Ulqinit, gjeneza, fiset ilire, Balshajt, largimi me dhunë i shqiptarëve, marrja e pronave dhe si po manipulohet sot historia.

Ndiqni të plotë videon e historisë së jashtëzakonshme të Ulqinit në ciklin “Gjurmë Shqiptare” të gazetarit Marin Mema.

/ Top Channel

http://ulqini-online.com/sajti/?p=9015

 

Lë koment:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s