Hysen Kaçanolli është vushtrriasi i vrarë në Siri


Një tjetër kosovarë është vrarë së fundi në Siri. Burime të Gazetës ”Express” kanë konfirmuar se kosovari i vrarë është një i ri nga Vushtrria.

Viktima është Hysen Kaçanolli.

Familja e vushtrriasit, në Kosovë, gjatë kësaj jave janë njoftuar për vdekjen e tij.

Gazeta ka siguruar një fotografi të Kaçanollit, derisa ishte i gjallë dhe ndodhej në Siri.

Në foto ai shihet i veshur me rroba të ushtrisë, derisa shumë pranë ka një armë automatike.
Ndryshe, deri më tani, numri i shtetasve të Kosovës të vrarë në Siri e Irak, raportohet të jetë rreth 80, nga afër 200 prej të cilëve raportohet se ndodhen ende në zonat e konflikteve në Azi.

Lë koment:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: