Historia kështu flet, sadoqë mund ta mohojmë!


Historia kështu flet, sadoqë mund ta mohojmë!
Islami nuk ishte ai që Mbrojti në asnjë rast Kombin, Atdheun tonë!
Për fat të mirë sot, kemi Shkollat, e mund t’i dallojmë Aleatët e vërtetë të Kombit tonë, e jo si më parë, kur shkaku i fesë islame dhe ortodokse( filogreke e filosllave), nuk dallonim mikun nga armiku!

38297964_228175311170403_1760340634582908928_n.jpg

Shkruar nga Gjergj Shqipëria-Skender Jashari.

One comment

  1. Agim Zeka________________________________@GZEUS@=3,14
    ,,,Rroftë e çoftë në UNITETIN ILIRIKoSHQIPTAR AUTOKTON
    “”””””””””””””””””””””””””‘”””””””” 3,14= aGZEUSa,,,ILIRIZMIautokton

    Like

Lë koment:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s