Lavdi ne Toke e ne Qiell, per Ate qe: Për së gjalli gjunjëzoi Perandorinë Osmane dhe sllavët, për amshim gjunjëzoi nipat e Pushtuesit Osman e sllav!


Lavdi ne Toke e ne Qiell, per Ate qe: Për së gjalli gjunjëzoi Perandorinë Osmane dhe sllavët, për amshim gjunjëzoi nipat e Pushtuesit Osman e sllav!

Lë koment:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s