Papa Françesko: Më mirë të jesh ateist, se i krishterë që shkon në kishë dhe urren të tjerët


Papa Françesko: Më mirë të jesh ateist, se i krishterë që shkon në kishë dhe urren të tjerët

Papa Françesko ka dhënë një mesazh të fortë në këto ditë festash: Më mirë të jesh ateist, se i krishterë që urren të tjerët.

“Është skandaloze që njerëzit të cilët shkojnë në kishë, ata janë atje çdo ditë dhe pastaj jetojnë duke urryer të tjerët dhe duke folur keq për njerëzit e tjerë.

Më mirë të jetosh si një ateist në vend që të japësh një kundër-dëshmi i të qenit i krishterë”, tha Papa në audiencën e përgjithshme të mbajtur në Vatikan.

Mesazhi i Papës është një thirrje e fuqishme për reflektin dhe vetëm brenda pak orëve ka bërë xhiron e rrjetit! /femratnews

Lë koment:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s