Shqipëtarët e vërtetë dhe miqët tonë të vërtetë( SHBA), thojmë të njejtën gjë, terrorizmi islamik i dirigjuar nga Rusia dhe Serbia e Turqia, ende operon dhe planifikon dite kalifatiste islamike kundër Atdheut tonë!


Shqipëtarët e vërtetë dhe miqët tonë të vërtetë( SHBA), thojmë të njejtën gjë, terrorizmi islamik i dirigjuar nga Rusia dhe Serbia e Turqia, ende operon dhe planifikon dite kalifatiste islamike kundër Atdheut tonë!

 

Lë koment:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s