Hoxhallaret serb, bullgar e rus në Kosovë!


Hoxhallaret serb, bullgar e rus ne Kosove!
Dokumentarisht eshte vertetuar qe ambasadori rus ne Sofije, me 1815, perpiloi nje dokument-strategji per prodhimin e hoxhallareve, me ane te te cileve do manipulonin popullaten islamike te ballkanit( e cila ishte % per % analfabete, pra kryesisht Shqipetaret, sepse ortodokseve sllav e grek P. Osmane i kishte lejuar shkolla, por jo Shqipetareve)!
Pastaj kete strategji ndjeken edhe serbet ne Nacertani dhe Greken ne Megali Ide me 1844.
Per fat te keq, te njejten strategji edhe sot e kane ndjekur sllavet, turqit, ruset, duke dergu hoxhallare vehabi, permes te cileve prodhuan terrorist islamik ne Trojet tona!

 

Lë koment:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s