Hoxhë Nassimi: Nëse gruaja vetëm njëherë të ka refuzuar për seks, rrahe dhe lëshoje sepse të ka tradhëtuar-Bota mbare, ne halle nga radikalizmi dhe ekstremizmi islamik!


Hoxhë Nassimi: Nëse gruaja vetëm njëherë të ka refuzuar për seks, rrahe dhe lëshoje sepse të ka tradhëtuar-Bota mbare, ne halle nga radikalizmi dhe ekstremizmi islamik!

Një hoxhë nga Australia ka ngjallë reagime të mëdha pas deklaratave që janë konsideruar shokuese.

Hoxha Nassim Abdi, gjatë një ligjerate ka thënë se gruaja “mallkohet” nga engjujt nëse nuk kryen marrëdhënie me burrin.

“Nëse burri i kërkon gruas marrëdhënie dhe ajo nuk ka arsye legjitime për t’i thënë jo, atëherë ajo duhet të kryejë marrëdhënie”, thotë hoxha.

“Ajo duhet t’i bindet burrit dhe nëse nuk e bën një gjë të tillë ajo ka bërë një mëkat të madh”, shtoi hoxha.

 

Lë koment:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s