Fasifikimi më i madh i Historisë


 

Gruaja e Shlimanit ishte Greke, dhe u pagua, në atë kohë të falsifikoj historinë dhe e bënë kinse zbulimin e Trojës.

Ky zbulim kishte qëllime politike që në të ardhmen Turqia të ishte pjesë e Ortodoksizmit, Interes i Lindjes – Rusis Cariste me Aleatet e vet.
Ligjet e Universit për fat të mirë që nuk janë në mundësit e Fuqive të Aleancave e as të Perandorive, që në fakt nuk e kanë atë mundësi me i ndryshu.
Troja e vërtetë është në Dardani- Kosovën e sotme!/s.p./

http://unejamshqiptar.net/index.php/2017/08/21/fasifikimi-me-i-madh-i-historise/

One comment

  1. Somebody go sale them folks some guns….they now see why the government took them away. This is exactly why in America we voted in Trump and them bitches ain’t getting our guns.

    Like

Lë koment:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: